Beter Slapen

Voor meer comfort in je dagelijks leven

Beter slapen
Bijna allemaal hebben we wel eens last van slapeloosheid, slecht slapen of niet uitgerust wakker worden. Niet in kunnen slapen, vaak wakker worden, midden in nacht wakker of veel te vroeg in de ochtend wakker worden. Uren liggen piekeren of gewoon domweg zonder aanwijsbare oorzaak wakker blijven. Allemaal verschillende vormen van slapeloosheid waardoor we niet aan onze noodzakelijke slaap toekomen.
Als je gedurende lange tijd last hebt van slapeloosheid kan dit invloed hebben op je dagelijkse functioneren. Je bent overdag moe, snel prikkelbaar en hebt moeite met concentreren. Op termijn kan langdurige slapeloosheid zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid.

Slapeloosheid en Shiatsu
Shiatsu behandelt slapeloosheid vanuit een benadering waarbij ik niet alleen naar de slapeloosheid zelf kijk maar vooral naar de onderliggende oorzaken. Als Shiatsu therapeut neem ik daarvoor verschillende aspecten mee in mijn diagnose en behandeling:

  • Stress of hoge werkdruk
  • Emotionele gebeurtenissen
  • Depressies of angstaanvallen
  • Slaapapneu
  • Lichamelijke aandoeningen zoals ernstige jeuk of pijn
  • Het niet goed functioneren van organen die de slaap beïnvloeden
  • Hormonale aandoeningen
  • Onvoldoende circulatie binnen het energiesysteem
  • Leefstijl (er zijn diverse factoren die de slaap beïnvloeden zoals voeding, meer of minder lichaamsbeweging, rust, etc.)
  • Sociale omstandigheden.

Wil jij weer eens lekker kunnen slapen? Of kamp je met andere klachten of problemen, zoals stress, somberheid of pijn klachten.

Connect with your body, trust your inner feelings

Je lijf is een bron van wijsheid, waar wij soms niet zo vertrouwd mee zijn.

Tijdens één van mijn vele reizen als fotograaf, ben ik in contact gekomen met de werking van Shiatsu. Voor mij bleek dit de manier om uit mijn hoofd te komen en mijn lijf meer te voelen. Ik ben zo onder de indruk geraakt van zowel de eenvoud als de complexiteit van Shiatsu, dat ik hier in Nederland de HBO opleiding tot Shiatsu therapeut heb afgerond. Hierin ben ik nooit uitgeleerd en blijf daarom de nodige training en verdieping volgen.

Shiatsu bracht mij een krachtigere manier van in het leven staan. Ik ervaar meer comfort in alle aspecten van mijn leven, en dit zie ik terug bij de cliënten die ik behandel. Door Shiatsu neem je het heft meer in eigen hand om op zelfonderzoek uit te gaan. Elke vraag op het gebied van body & mind kan ondersteund worden door Shiatsu therapie, ook als je niet duidelijk voor je ziet waar je precies zou kunnen beginnen.

Ik coach je graag op dit pad naar ontspanning!

Met veel plezier deel ik mijn kennis en kunde al een aantal jaar met cliënten, en sinds 2019 ook vanuit De Nieuwe Lente.De praktijk is aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland. Daarnaast ben ik aangesloten bij de RBCZ. De GAT fungeert als geschillencommissie in geval van klachten.

AGB code zorgverlener 90107004
AGB Praktijkcode 90066225
RBCZ licentienummer 509820R


Image

... and Breathe

. . .

Wil je weer beter slapen? Je weerstand verhogen? Ben je aan het herstellen van Burn-out? Weer in contact komen met je lijf? Uit het hoofd en gaan voelen? Minder pijn en betere bewegelijkheid? . Met als doel meer comfort in je dagelijks leven. . Ik coach je graag op dit pad naar ontspanning.

Ja, dat wil ik
 

Tarieven

--- Intake + behandeling 90 min. - €89,- Vervolgbehandeling 60 min. - €74,- --- Een Shiatsu behandeling wordt grotendeels vergoed door alle grote verzekeraars.

meer informatie vergoeding
Wat een fijne behandeling, ik was zo ontspannen daarna. En het belangrijkste is natuurlijk dat ik van mijn pijnklachten af ben.
Pepijn neemt de tijd om te luisteren naar wat er speelt. Hij neemt het geheel in acht, niet slechts een onderdeel. Hij denkt mee over wat ingezet kan worden om tot duurzaam fysiek herstel te komen.
Pepijn beschikt over een fijngevoeligheid die ik persoonlijk erg waardeer. Hij tast respectvol af wat er gebeurt tijdens een behandeling. Tijdens een behandeling is er sprake van een gelijkwaardigheid. Ik kan vrij snel tot een diepe ontspanning komen.
Heel sympathiek, professioneel en vakkundig. Prachtige, rustgevende ruimte, aandacht voor detail. Van harte aanbevolen.
Ontspannen, prettige behandeling. Goed aangepast aan situatie/gevoel client. Na behandeling moe, maar met een duidelijk beter algeheel gevoel!
Het eerste bezoek was direct een eyeopener! Ik zat zo in mijn hoofd dat mijn lichaam mij de waarheid moest laten inzien. Tevens heb ik ook Pepijns deskundigheid als coach mogen ervaren. Ik kan verder met de thema's die zijn besproken. Dank hiervoor!
Het wordt uitgelegd als acupunctuur zonder naalden, maar dit voelt veel warmer en kom daarbij dieper in mijn gevoel. Een fijne ervaring, voor herhaling vatbaar.
Excellent massage technique and very perceptive professional delivery - great as alternative method to help address diffuse symptoms and pick up on important body signals! Amazing way to regain balance and vitality for long term...
Mooie schone rustgevende ruimte, Pepijn straalt rust uit, zonder dat het "zweverig" wordt! Neemt de tijd, goede tekst en uitleg, prettige Shiatsu massage.
Tweede bezoek en weer een fijne behandeling op maat, goed advies en fijn gesprek, ruim tijd om de probleem plekken aan te pakken. Zeker aan te raden!
Perfecte ontspannende massage die nog dagenlang energiek doorwerkt.
Heerlijk ontspannen en wederom van mijn klachten af geholpen. Dank je Pepijn!
Super goede massage weer gehad. Het helpt mij om weer in contact te komen met hoe mijn lichaam voelt van binnen.
Uitgebreide intake en een fijne ontspannende massage gehad, waarbij Pepijn ook aandacht had voor de zaken die spanning opleverden. Heerlijk!
Pepijn heeft me goed geholpen bij m'n klachten, gelukkig nog net voor mn vakantie.